Välj en sida

Målare Tyresö

Alharby Bygg – målare Tyresö

Fackmässiga resultat

Välkommen till Alharby Bygg, ett företag som har fokus på kvalitet och noggrannhet. Vi ser till att efterlämna ett arbete som är fackmässigt utfört. Företaget finns i närheten av Tyresö och vi vänder oss till alla på Tyresö med omnejd som är intresserade av att anlita en målare. Dock erbjuder vi även andra tjänster än måleri som ni kan läsa mer om HÄR.

Det alltid kundens behov och önskemål som ligger till grund för hur arbetet genomförs. 100 procent nöjda kunder är A och O. Kontakta oss redan idag om ni är intresserade av av vad vi erbjuder eller om ni har några frågor eller funderingar. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal men givetvis så går det bra att mejla oss om ni föredrar det.

Små & stora uppdrag

En del uppdrag går på några timmar medan andra kan ta dagar och i vissa fall veckor i anspråk. Oavsett hur mycket eller lite hjälp kunden behöver så hjälper vi till. Alla som anlitar oss är nämligen precis lika viktiga för oss.

Nöjda kunder

Vi går noga igenom innan vi påbörjar ett jobb, exakt vilka förväntningar och önskemål som föreligger, och arbetar utifrån det. 100 procent nöjda kunder är det som räknas och vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden känner sig helt nöjd.

Var finns företaget?

Företaget utgår ifrån Farsta. Det är till exempel många i Huddinge, Haninge och Tyresö och så klart även här i Farsta som anlitar oss, men vårt företag är för precis alla runt om i Stockholm med intresse för vårt tjänsteutbud.

Vill ni veta mer?